Een Travellerspoint blog

Gulpen

semi-overcast 22 °C

Op naar Limburg! Op de motor????? Nee, natuurlijk niet! En niet omdat ik niet geslaagd ben voor mijn cursus. Cum laude geslaagd, ik had zelfs nog een beetje ruimte over. Nee, zoals de hele afgelopen maand regende het natuurlijk weer. En als de vooruitzichten nou beter werden, maar die worden alleen maar slechter! Dus, na overleg tussen de beide broertjes, toch besloten om met de auto te gaan. Nu maar hopen dat de juiste beslissing is genomen. Dus ....... Jippie ...... Een grotere koffer en volop pakken maar. :-)
Gelukkig onderweg nog behoorlijke pittige buien gehad, dus waren we blij dat we niet op de motor zaten. Toch hebben we nog heerlijk onderweg kunnen pauzeren op een prachtige plek in de bossen op het brabantse land. De temperatuur is heerlijk, en af en toe het zonnetje erbij. Zo had het moeten zijn dit weekend, maar ja, het is niet anders.
DSCF0220__800x451_.jpg
Het hotel is prachtig. Midden in het Geuldal bij Gulpen. Een mooie grote kamer met een frans balkon, openslaande deuren en modern ingericht. Een echte aanrader!
DSCF0252__800x451_.jpg
's Avonds heerlijk op een terras in Valkenburg wat gedronken (Gulpen was uitgestorven), daarna gegeten en door het dorp doorgewandeld. De hele avond heerlijk buiten gezeten, zo krijg je het vakantiegevoel weer terug.

Geplaatst door jobakker 1:34 Gearchiveerd in Nederland

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint