Een Travellerspoint blog

Maastricht

overcast 21 °C

Vannacht heerlijk geslapen, de bedden liggen heerlijk! Zonder pijn in de rug ons bed uitgekomen, de dag kan goed beginnen! Hoewel ..... Het regent natuurlijk weer. Maar dat heeft ook weer zo zijn voordelen. Wat een weekend voor de mannen zou worden is ineens veranderd in een weekend voor de vrouwen. Wat kun je anders doen dan met dit weer naar Maastricht te gaan. Heerlijk gewandeld en op terrasjes gezeten, wat een straf!

Het is zwaarbewolkt maar de temperatuur is goed. Perfect weer dus om door de stad slenteren. Daarna nog even met de auto door het Limburgse land gereden. Maar de regen had de overhand. Toch nog, zo stoer als we waren, in Gulpen aan de Geul, in de regen onder de parasol, wat gedronken. Daarna naar Vaals gereden en wat gegeten bij de griek. Daar het erg druk was en wij bijna als laatste binnenkwamen waren de ouzo glaasjes op. De mannen hebben wel heeeeel lang moeten wachten voordat ze hun ouzo kregen. Dat hebben wij geweten! Plots werden ze wel heeeeel gezellig samen. Spontaan werden er duetten ingezet van ....... Demis Roussos! Een nieuw zangduo is geboren! Rosj & Essy. Ze zijn te boeken. Geef ze wat drank en ze zingen de sterren van de hemel. Reportoire : John Denver, Neil Diamond en Simon & Garfunkel! 

Geplaatst door jobakker 7:44 Gearchiveerd in Nederland

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint